Websites. Snel en stijlvol met Primebel Templates.

Geen alledaagse WordPress templates. Ontdek de mooie designs en maak je klaar voor een Elementor site die er goed uitziet en daadwerkelijk resultaat oplevert.

Geen code. Kant en klaar. Direct lanceren.

Nooit meer gedoe met je website. Kies simpelweg een template, koop het, pas het aan met je eigen tekst en foto’s, en lanceer direct. Mocht je onverhoopt nog ergens tegen aanlopen is er Nederlandse ondersteuning beschikbaar. Hoe het werkt? Je hebt een domeinnaam en hosting nodig. Daarnaast een kale WordPress Installatie waarop je de Elementor Pro plugin installeert. Met één klik installeer je vervolgens de gekochte Elementor template. Vul de website met je eigen content door teksten en foto’s aan te passen. Zet je website live! Simpeler kan niet.

Waarom kiezen voor een Elementor Template?

Met de aanschaf van een van de Wordpress Elementor templates ben je meteen voorzien van een complete website. De Wordpress template werkt met de Elementor Pro plugin zodat je zowel gebruik kunt maken van de vele functionaliteiten en frisse layouts, als de eenvoudig te gebruiken builder. Gebruiksgemak, een bekend systeem, Nederlandse ondersteuning en stijlvolle layouts zijn de grootste voordelen.

Voor het lanceren van een website heb je een domeinnaam en hosting nodig. Daarnaast een kale WordPress installatie waarop je de Elementor Pro Plugin installeert. Heb je deze basis in orde? Dan is het vanaf het moment van afrekenen van de template daadwerkelijk een one-click-installatie. Na aanschaf ontvang je een plugin. Deze installeer je via de standaard Wordpress plugin manager. Klik op ‘install’ en je kale WordPress installatie transformeert naar de layout van de demowebsite. Vul de website met je eigen content door teksten en foto’s aan te passen. (Let op: foto’s uit de demo-site worden niet meegeleverd.) Werk je voor het eerst met WordPress of Elementor? Geen probleem. Hoe je de website installeert, vult en aanpast, lees je in de bijgeleverde Nederlandstalige gids.

Naast onze zorgvuldig ontworpen pagina’s ontvang je:

  • Een stap-voor-stap installatie gids (In het Nederlands) met daarin uitleg over de one-click installatie en het gebruiken en aanpassen van de template; zoals kleuren, fonts en het invoegen van foto’s.
  • De gebruikte Google fonts.
  • Onze lijst met de beste bronnen voor gratis stockfotografie. Hier komen ook de getoonde foto’s uit de demosite vandaan. Maar let op, in verband met copyright van de auteurs, worden de foto’s zelf niet meegeleverd!
  • Logo, kleuren en fonts veranderen.
  • Foto’s toevoegen (let op: foto’s te zien in demo-site niet meegeleverd!)
  • Kiezen welke pagina’s je wilt gebruiken en welke niet.
  • Een eigen, nieuwe pagina maken.
  • Op elke pagina secties verwijderen en toevoegen.
  • Een drop-down menu maken.

In de stap-voor-stap installatiegids vind je uitleg over het gebruik van de template en hoe je zelf de bovenstaande onderdelen kunt aanpassen of aanmaken. Heb je meer hulp nodig, kijk dan bij onze Nederlandse ondersteuning’s pagina voor de mogelijkheden.

Kom je ergens niet uit? Je mag ons altijd mailen met je vragen, we helpen je graag.

Ben je tevreden met de template maar heb je na een tijdje toch een custom design pagina nodig die je zelf niet kan of wilt maken? We kunnen je helpen met bouwen. Bezoek onze Nederlandse ondersteuning pagina voor meer informatie.

Nee, dat is niet nodig. Met onze templates ben je voorzien van een complete website.

Hoe het werkt? Je hebt een domeinnaam en hosting nodig. Daarnaast een kale WordPress Installatie waarop je de Elementor Pro plugin installeert. Met één klik installeer je vervolgens de gekochte Elementor template. Vul de website met je eigen content door teksten en foto’s aan te passen. Zet je website live! Simpeler kan niet.

Ja het is mogelijk om de ingestelde kleuren en lettertypes aan te passen naar je eigen smaak of huisstijl. Hoe je dit doet lees je in onze installatie-gids. In de builder van Elementor kan je gemakkelijk onderdelen aan en uit zetten van pagina’s en op die manier de template naar wens aanpassen

Jurgen en José van Ferrule zijn de gezichten achter deze templates. Ze ontwerpen en bouwen websites voor ondernemers die een professionele, duidelijke website nodig hebben. Alle templates zijn gebouwd volgens de Website Strategie© van Ferrule.

Kom je ergens niet uit? Je mag ons altijd mailen met je vragen, we helpen je graag.

Ben je tevreden met de template maar heb je na een tijdje toch een custom design pagina nodig die je zelf niet kan of wilt maken? We kunnen je helpen met bouwen. Bezoek onze Nederlandse ondersteuning pagina voor meer informatie.

Je privacy in een notedop

Je privacy in een notendop
Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je een template hebt gedownload ontvang je periodiek nuttige tips en informatie rondom het thema branding, website’s en nieuwe templates. Ook kan daar af en toe een aanbod tussen zitten maar over het algemeen zal het waardevolle informatie voor je zijn.

Wil je meer weten over je privacy? Check dan onze privacy policy.
Mocht je hierover vragen hebben? Mail dan gerust op info@primebeltemplates.nl