Wil je zelf een Wordpress website bouwen als content maker, coach en creatieve ondernemer?

Hoe fijn is het als je zelf je website kan beheren en van te voren weet wat de kosten zijn? Speciaal voor vrouwelijke ondernemers die zich durven te onderscheiden ontwierpen we de Wordpress Elementor template Amberry.

Met deze template weet je waar je aan toe bent. Je betaald eenmalig een bedrag voor de Elementor theme en kan deze vervolgens met èèn klik installeren. Geen verborgen kosten en je kan je website zelf beheren en in je eigen tijd lanceren. Je hebt geen kennis of code nodig, er is een complete website beschikbaar, opgebouwd volgens onze website strategie©.

Template Amberry geeft je de vrijheid en mogelijkheden om zelf een professionele website te lanceren en we vertrouwen erin dat je hiermee je eigen bedrijf kan starten of naar een hoger level kan tillen.

Een Wordpress Elementor theme waarmee je snel een nieuwe website kan lanceren als online business

Met de aanschaf van Wordpress elementor template Amberry ben je meteen voorzien van een complete website. In plaats van een website te laten bouwen ben je met de one-click installatie direct klaar. Het enige wat je hoeft te doen is de website vullen met je eigen foto’s en tekst. Alle pagina’s staan voor je klaar. De pagina’s kan je naar keuze aan of uit zetten. 

Amberry is speciaal gemaakt voor ondernemers die zich durven onderscheiden. Deze template past goed bij coaches, content makers, creatieve ondernemers, adviseurs en andere (digitale) dienstverleners. Met een uitgebreide podcast-feature, is Amberry ook erg geschikt als podcast website.  

De responsive Wordpress theme Amberry is de snelste manier om een website te bouwen en te lanceren. Veel klanten vertellen ons dat ze een droom of idee hebben voor een eigen bedrijf, product of dienst. Maar het daadwerkelijk uitwerken van dit idee kan overweldigend zijn. Met template Amberry kan je direct online lanceren. Er zijn meer dan 15 ontworpen pagina’s, waaronder een kant-en-klare salespage en instagram-links-pagina. Je kan de kleuren eenvoudig aanpassen en mocht het nodig zijn is er Nederlandse ondersteuning beschikbaar. 

‘WordPress Elementor template Amberry, perfect voor coaches, content makers, digitale & creatieve ondernemers. Inclusief podcast, Instagram pagina en uitgebreide salespage.’

Voor wie is de Wordpress Elementor template Amberry?

Business template Amberry is kleurrijk, vrouwelijk en gemaakt om op te vallen. Felle en rustige kleuren wisselen elkaar goed af voor een overzichtelijke balans. Het ontwerp is specifiek gemaakt met de lifestyle&coaching’s business in gedachten. Denk aan een werkgeluk- of ondernemerscoach, podcast maker, marketeer, VA of andere creatieve ondernemers.

Creative digital Elementor theme

Amberry is een Wordpress Elementor theme met meer dan 15 ontworpen template pagina’s. Hiermee ontvang je krijg je een volledig geïnstalleerde set om een professionele website te lanceren. Het kleurenpalet is bold, straalt professionaliteit en creativiteit uit. Er zijn drie verschillende homepages beschikbaar. Afhankelijk waar in jouw bedrijf de focus ligt, kies je de pagina’s die het beste passen.

Let op: de getoonde afbeeldingen uit de demo-site worden niet meegeleverd, je kan je eigen foto’s eenvoudig zelf toevoegen of gebruik maken van onze lijst met gratis stockfotografie.

‘Amberry template met professioneel, bold kleurenpalet en stijlvolle typografie’

Direct online en toch custom-made gevoel

Er is veel aandacht aan het design van Amberry besteed. Het is onze overtuiging dat een goed ontwerp niet alleen functioneel maar ook mooi moet zijn. Een website is meer dan een online visitekaartje. In een split second communiceert het wie het bedrijf is, wat het doet en voor wie dat is. Een website gemaakt met aandacht voor design straalt kwaliteit en professionaliteit uit.

De prijs voor een custom-made website ligt een stuk hoger dan voor een template. Voor het geld van een template koop je met Amberry toch een custom-made gevoel. Kijk maar naar de subtiele kleurovergangen, unieke typografie en de rondingen bij de fotografie.

Een van de design-hoogtepunten van deze template is de salespage. En pagina home-2 is erg geschikt om voor ondernemers die durven te openen met een statement.

Wat kan ik zelf aanpassen in de Wordpress Elementor theme?

De template is na aanpassen van de fotografie en tekst klaar voor gebruik. Maar als je wilt kan je de template helemaal naar wens aanpassen. Denk aan:

  • Logo, kleuren en fonts veranderen.
  • Foto’s toevoegen (let op: foto’s te zien in demo-site niet meegeleverd!)
  • Kiezen welke pagina’s je wilt gebruiken en welke niet.
  • Een eigen, nieuwe pagina maken.
  • Op elke pagina secties verwijderen en toevoegen.
  • Een drop-down menu maken.

In de stap-voor-stap installatiegids vind je uitleg over het gebruik van de template en hoe je zelf de bovenstaande onderdelen kunt aanpassen of aanmaken.

Heb je meer hulp nodig, dan is er Nederlandse ondersteuning beschikbaar.

Template Amberry is de perfecte Wordpress website voor beginners en drukke ondernemers.

Met de aanschaf van theme Amberry ben je meteen voorzien van een complete website. Je hebt geen kennis en kunde nodig van Wordpress of Elementor. Je hoeft geen code aan te passen dankzij de handige Elementor builder. Omdat de template draait op deze bekende platformen, ben je niet afhankelijk van een bouwer. Waar nodig is er Nederlandse ondersteuning beschikbaar. Of je nu begint met ondernemen of al vaker een website hebt laten maken; nog nooit was een website bouwen zo eenvoudig en snel!

Waarom Wordpress Elementor template Amberry meer plezier en vrijheid oplevert.

Wij weten dat jij als ondernemer verschil maakt in het leven van mensen. Wij weten uit eigen ervaring dat er veel komt kijken bij een eigen bedrijf. De template Amberry maakt het ondernemen eenvoudiger omdat je website in één keer goed geregeld is. De website is niet alleen mooi ontworpen, maar ook voorzien van onze website strategie©. 

Een van de grote voordelen van een kant en klare Elementor template is dat je eenvoudig een idee of business plan online kan lanceren. Door de template te gebruiken en aan te passen aan je eigen huisstijl heb je de vrijheid om een idee uit te werken (zonder een grote investering te hoeven doen!)  We horen graag welke idee jij werkelijkheid hebt laten worden met Amberry! 

Niet zomaar een Wordpress theme, Amberry is inclusief website strategie©.

De template is meer dan een goede basis voor een nieuwe website. Hij is ontworpen inclusief onze website strategie©! De website is opgebouwd uit vier stappen. De basispagina’s die communiceren wie je bent en wat je doet. Er zijn pagina’s die zorgen voor websitebezoekers en pagina’s die converteren en zorgen dat je onder de aandacht blijft. En natuurlijk de pagina’s die zorgen voor de verkoop, waaronder de salespage, FAQ en Optin pagina.

‘De websitepagina’s van template Amberry zijn ontworpen inclusief website strategie.’

Hoe werkt de Wordpress Elementor template?

Hoe het werkt? De template werkt met de Elementor Pro plugin. Deze installeer je op een kale Wordpress omgeving. Met één klik installeer je vervolgens de gekochte Elementor template. Vul de website met je eigen content door teksten en foto’s aan te passen. Zet vervolgens je website live.

In de template zitten meer dan 15 ontworpen pagina’s die je naar wens aan en uit kan zetten. Welke dit zijn lees je hier, of bekijk de demo-website.

Wat kost Elementor template Amberry?

De template is beschikbaar in de webshop van Primebel Templates voor €299. Dit is inclusief installatiegids (in het Nederlands) over het aanpassen en gebruiken van de Elementor template. Daarnaast ontvang je de fonts en onze lijst met bronnen van beste gratis stockfotografie!

Hoe werkt de one-click installatie van dit theme?

Bij aanschaf van de template ontvang je van ons een one-click installatie bestand. Het enige wat je zelf hoeft te doen is een subscription afsluiten bij Elementor voor de Pro versie. Vervolgens installeert de template zichzelf in de Elementor builder. Uitleg hierover staat in de bijgeleverde installatie gids (in het Nederlands).

Hoe zit het met Elementor Pro?

Om een website aan te bieden die je in één klik kan installeren maar die wel technisch direct goed werkt, heb je de Elementor Pro plugin nodig. Het is niet mogelijk om de template op de gratis Elementor versie te installeren. Het voordeel van deze plugin is dat je gelijk gebruik kunt maken van de handige builder, waardoor je teksten snel kan aanpassen en onderdelen van de website kunt veranderen zonder het gebruik van code.

Bekijk alle pagina’s en functionaliteiten op de demo-site van Amberry

Ben je benieuwd hoe Wordpress Elementor template Amberry eruit ziet? Neem dan een kijkje op de demo-website.

Nederlandse ondersteuning beschikbaar bij het maken van je eigen website

Of dit nu je eerste website is of dat je al jaren met Wordpress werkt, wij helpen je om de website snel en gemakkelijk te lanceren. Kies uit één van de drie pakketten; zelf installeren met onze handige 1-click installatie en Nederlandse uitleg, of ga voor een template installatie met of zonder vullen van jouw persoonlijke tekst en foto’s. Bekijk hier welk aanbod past bij jouw website vraag.

Handige links

Bekijk template Amberry in shop
Bekijk hier de demosite Amberry 
Bekijk hier onze Nederlandse ondersteuning 
Bekijk hier de veelgestelde vragen 

Terug naar de shop