Wil je zelf een Wordpress website bouwen als IT & technologie professional?

Met de aanschaf van Wordpress elementor template Primbel ben je meteen voorzien van een complete website. In plaats van een website te laten bouwen ben je met de one-click installatie klaar. Het enige wat je hoeft te doen is de website vullen met je eigen content; afbeeldingen en tekst.

Primebel is speciaal gemaakt voor ondernemers in de IT en technologie. Denk bijvoorbeeld aan een drone-ontwikkelaar of piloot, een SAAS ontwikkelaar en iedereen die er baad bij heeft de dienst of het product professioneel te tonen op een eigen website.

De responsive Wordpress theme Primebel is de snelste manier om een website te bouwen en te lanceren. Onze klanten zijn gedreven ondernemers, die een professionele, overzichtelijke website nodig hebben. Met meer dan 15 ontworpen pagina’s die je aan en uit kan zetten, bouw je de website die resultaat oplevert.

Een Wordpress Elementor theme waarmee je snel een nieuwe website kan lanceren als startup, tech, software and IT business

De website die direct resultaat oplevert voor je bedrijf? Die staat al voor je klaar, inclusief website strategie. Template Primebel is niet alleen een kant en klare website die je kan aanpassen naar je eigen kleuren en huisstijl, maar een complete strategie om je bedrijf direct professioneel te presenteren! Het is een website template voor business, startup, software and IT, technology soltions, creative digital marketing of andere inspirerende dienstverleners.

Kennis van Wordpress of Elementor is niet nodig. De ontwerpen zijn kant en klaar en met één klik te installeren. Hoe het precies werkt lees je in de veelgestelde vragen en antwoorden.

‘WordPress Elementor template Primebel, perfect voor een startup, technologie blog, een software bedrijf, app ontwikkelaar, drone-piloot of andere creatieve digitale ondernemer.’

Voor wie is de Wordpress Elementor template Primbel?

Business template Primebel is fris en tech met haar strakke lijnen en subtiele kleurverlopen. Ontworpen voor Software&IT professionals, drone piloten en iedereen daartussenin. Ondernemers veranderen de wereld. Het geeft ons voldoening deze ondernemers te kunnen helpen hun idee/bedrijf van de grond te krijgen met een professionele website. Sneller online kan niet.

Creative digital Elementor theme

Primebel is ontworpen met de IT-ondernemer in gedachten. Met meer dan 15 ontworpen template pagina’s, krijg je een volledige set om een professionele website te lanceren. Het kleurenpalet is modern, straalt professionaliteit uit en is tijdloos. Er zijn drie verschillende homepages beschikbaar. Afhankelijk waar in jouw bedrijf de focus ligt kan je de pagina’s kiezen die het beste passen. Let op: de getoonde afbeeldingen uit de demo-site worden niet meegeleverd, je kan je eigen foto’s eenvoudig zelf toevoegen of gebruik maken van onze lijst met gratis stockfotografie.

‘Primebel template met professioneel kleurenpalet en typografie’

Direct online en toch custom-made gevoel

Er is veel aandacht aan het design van Primebel besteed. Het is onze overtuiging dat een goed ontwerp niet alleen functioneel maar ook mooi moet zijn. Een website is meer dan een online visitekaartje. In een split second communiceert het wie het bedrijf is, wat het doet en voor wie dat is. Een website gemaakt met aandacht voor design straalt kwaliteit en professionaliteit uit.

De prijs voor een custom-made website ligt een stuk hoger dan voor een template. Voor het geld van een template koop je hier toch een custom-made gevoel. Kijk maar de animaties van de foto’s (slide effecten), de typografie en subtiele kleurovergangen. Er is zelf een ontworpen 404-pagina beschikbaar.

Een van de design-hoogtepunten van deze template zijn de mooie glass-background effecten van de dienstenpagina. Dit past erg goed bij een IT&software onderneming.

Wat kan ik zelf aanpassen in de Wordpress Elementor theme?

De template is instapklaar. Maar als je wilt kan je de template helemaal naar wens aanpassen. Denk aan:

  • Logo, kleuren en fonts veranderen.
  • Foto’s toevoegen (let op: foto’s te zien in demo-site niet meegeleverd!)
  • Kiezen welke pagina’s je wilt gebruiken en welke niet.
  • Een eigen, nieuwe pagina maken.
  • Op elke pagina secties verwijderen en toevoegen.
  • Een drop-down menu maken.

In de stap-voor-stap installatiegids vind je uitleg over het gebruik van de template en hoe je zelf de bovenstaande onderdelen kunt aanpassen of aanmaken.

Heb je meer hulp nodig, dan is er Nederlandse ondersteuning beschikbaar.

Template Primbel is de perfect Wordpress website voor beginners en drukke ondernemers.

Met de aanschaf van theme Primebel ben je meteen voorzien van een complete website. Je hebt geen kennis en kunde nodig van Wordpress of Elementor. Je hoeft geen code aan te passen dankzij de handige builder. Omdat de template draait op deze bekende platformen, ben je niet afhankelijk van een bouwer, maar is er waar nodig Nederlandse ondersteuning beschikbaar. Of je nu begint met ondernemen of al vaker een website hebt laten maken, nog nooit was een website bouwen zo eenvoudig en snel!

Waarom Wordpress Elementor template Primebel meer plezier en vrijheid oplevert.

Wij hebben deze template met veel plezier ontworpen en gebouwd. We hopen dat de mensen die ze gebruiken ook plezier ervaren. Een van de grote voordelen van een kant en klare Elementor template is dat je eenvoudig een idee of business plan online kan lanceren. Door de template te gebruiken en aan te passen aan je eigen huisstijl heb je de vrijheid om een idee uit te werken (zonder een grote investering te hoeven doen!) Bouw nu eindelijk aan dat online imperium!

Niet zomaar een Wordpress theme, Primbel is inclusief website strategie©.

De template is meer dan een goede basis voor een nieuwe website. Hij is ontworpen inclusief onze website strategie©! De website is opgebouwd uit vier stappen. De basispagina’s die communiceren wie je bent en wat je doet. De pagina’s die zorgen voor websitebezoekers. De pagina’s die converteren en zorgen dat je onder de aandacht blijft. En natuurlijk de pagina’s die zorgen voor de verkoop!

‘De websitepagina’s van template Primebel zijn ontworpen inclusief website strategie.’

Hoe werkt de Wordpress Elementor template?

Hoe het werkt? De template werkt met de Elementor Pro plugin. Deze installeer je op een kale Wordpress omgeving. Met één klik installeer je vervolgens de gekochte Elementor template. Vul de website met je eigen content door teksten en foto’s aan te passen. Zet vervolgens je website live.

In de template zitten meer dan 15 ontworpen pagina’s die je naar wens aan en uit kan zetten. Welke dit zijn lees je hier, of bekijk de demo-website.

Wat kost Elementor template Primebel?

De template is beschikbaar in de webshop van Primebel Templates voor €299. Dit is inclusief installatiegids (in het Nederlands) over het aanpassen en gebruiken van de Elementor template. Daarnaast ontvang je de fonts en onze lijst met bronnen van beste gratis stockfotografie!

Hoe werkt de one-click installatie van dit theme?

Bij aanschaf van de template ontvang je van ons een one-click installatie bestand. Het enige wat je zelf hoeft te doen is een subscription afsluiten bij Elementor voor de Pro versie. Vervolgens installeert de template zichzelf in de Elementor builder. Uitleg hierover staat in de bijgeleverde installatie gids (in het Nederlands).

Hoe zit het met Elementor Pro?

Om een website aan te bieden die je in één klik kan installeren maar die wel technisch direct goed werkt, heb je de Elementor Pro plugin nodig. Het is niet mogelijk om de template op de gratis Elementor versie te installeren. Het voordeel van deze plugin is dat je gelijk gebruik kunt maken van de handige builder, waardoor je teksten snel kan aanpassen en onderdelen van de website kunt veranderen zonder het gebruik van code.

Bekijk alle pagina’s en functionaliteiten op de demo-site van Primebel

Ben je benieuwd hoe Wordpress Elementor template Primebel eruit ziet? Neem dan een kijkje op de demo-website.

Nederlandse ondersteuning beschikbaar bij het maken van je eigen website

Of dit nu je eerste website is of dat je al jaren met Wordpress werkt, wij helpen je om de website snel en gemakkelijk te lanceren. Kies uit één van de drie pakketten; zelf installeren met onze handige 1-click installatie en Nederlandse uitleg, of ga voor een template installatie met of zonder vullen van jouw persoonlijke tekst en foto’s. Bekijk hier welk aanbod past bij jouw website vraag.

Handige links

Bekijk template Primebel in shop
Bekijk hier de demosite Primebel 
Bekijk hier onze Nederlandse ondersteuning 
Bekijk hier de veelgestelde vragen 

Terug naar de shop