Maak je eigen website met een kant-en-klare template. Inclusief Nederlandse ondersteuning.

Bouw je eigen wordpress elementor site

Of dit nu je eerste website is of dat je al jaren met Wordpress werkt, wij helpen je om de website snel en gemakkelijk te lanceren. Kies uit één van de drie pakketten; zelf installeren met onze handige 1-click installatie en Nederlandse uitleg, of ga voor een template installatie met of zonder vullen van jouw persoonlijke tekst en foto’s.

doe-het-helemaal-zelf
Template kopen, zelf installeren

Nooit meer gedoe met je website. Kies simpelweg een template, koop het, pas het aan met je eigen tekst en foto’s, en lanceer direct. Mocht je onverhoopt nog ergens tegen aanlopen is er Nederlandse ondersteuning beschikbaar. Hoe het werkt? Je hebt een domeinnaam en hosting nodig. Daarnaast een kale WordPress Installatie waarop je de Elementor Pro plugin installeert. Met één klik installeer je vervolgens de gekochte Elementor template. Vul de website met je eigen content door teksten en foto’s aan te passen. Hoe dit doet lees je in de bijgeleverde installatie-gids. Alles ingevuld? Dan zet je de website live! Simpeler kan niet.

€350.-
Template installatie

Heb je een mooie template gezien maar wil je hem niet zelf installeren? Dan is het mogelijk om naast de template ook onze template installatie aan te schaffen. Dit betekent dat we de alle pagina’s installeren, de menu’s, de footer en de social media pictogrammen. Tegen een extra vergoeding kunnen we ook de standaardlettertypes en kleuren vervangen en aanpassen aan je eigen bedrijf. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is de inhoud en afbeeldingen te wisselen en je bent klaar om online te gaan.

€1250 - €1500.-
Website lanceren

Met behulp van een van onze templates lanceren we een website in je eigen stijl. Wij zorgen voor alle instellingen, voegen inhoud toe (die je zelf aanlevert, denk aan tekst en foto’s) en passen de standaard template-lettertypes en kleuren aan naar wens. Met deze optie zijn wij jouw websitepartner met wie je alles afstemt tot het moment van lanceren. Dit is de snelste en gemakkelijkste manier om de website te bouwen. Tegen een extra vergoeding kunnen we layouts aanpassen als de template layout nog niet optimaal bij jouw wensen past.

€8.95 - €49.95
Extreem snelle hosting

Jouw website moet ook ergens opgeslagen worden zodat hij online gevonden kan worden. Om de lancering van jouw nieuwe website nog makkelijker te maken hebben we speciaal voor jou hosting op maat. Hosting die speciaal is ingericht zodat jouw Primebel Template super snel online is. Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk hier.

Blijf op de hoogte

Krijg je graag exclusieve kortingen? Meld je aan om op de lanceringsdag korting op nieuwe templates te ontvangen. En terwijl jij werkt aan je Wordpress Elementor site, ontvang je handige tips in de maandelijkse nieuwsbrief!

Je privacy in een notedop

Je privacy in een notendop
Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je een template hebt gedownload ontvang je periodiek nuttige tips en informatie rondom het thema branding, website’s en nieuwe templates. Ook kan daar af en toe een aanbod tussen zitten maar over het algemeen zal het waardevolle informatie voor je zijn.

Wil je meer weten over je privacy? Check dan onze privacy policy.
Mocht je hierover vragen hebben? Mail dan gerust op info@primebeltemplates.nl