Template regels

Retourneren

Digitale producten kun je niet retourneren. Bij het bestellen van een digitaal product zie je af van je recht op retour. Zie ook onze algemene voorwaarden. Omdat al onze producten digitaal zijn, kunnen ze niet geretourneerd of geruild worden. Wij kunnen geen terugbetalingen doen nadat de aankoop is gedaan. Bekijk de templatedemo’s en functies voordat je besluit te kopen. Als je specifieke vragen hebt, neem dan contact met ons op via info@primebeltemplates.nl voordat je koopt.

Gebruik en copyright template

Door een WordPress-template van onze website te kopen, ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

1. Elke aankoop van een template mag slechts voor EEN website worden gebruikt. Als wordt vastgesteld dat dit beleid wordt geschonden, moet je extra licenties aanschaffen en/of onmiddellijk alle websites afsluiten met ongeautoriseerde installaties van de template. Primebel Templates behoudt het recht om toekomstige producten en diensten te weigeren aan iedereen die dit beleid schendt. Bovendien word je, door dit beleid te schenden, toekomstige klantenondersteuning geweigerd, zelfs als je extra licenties aanschaft na de eerste schending.

2. Als je de Wordpress Elementor Templates gebruikt om een ​​ontwerp voor een klant te maken, is het verboden om deze webontwerpen te claimen of te promoten als je eigen ontwerp.

3. Je mag het ontwerp niet doorverkopen of het ontwerp claimen als je eigen ontwerp.

4. Je mag de WordPress-template, afbeeldingen, bestanden of ontwerpelementen die bij de aankoop zijn geleverd met niemand anders delen.

5. Alle fotografie die bij de demo-sites wordt getoond, is alleen voor demonstratiedoeleinden en auteursrechtelijk beschermd door de oorspronkelijke maker. Deze foto’s dien je zelf te vervangen door eigen/bronafbeeldingen. Bij aanschaf van een template ontvang je alleen een placeholder-image, niet de getoonde fotografie. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele problemen met beeldlicenties / auteursrechten die kunnen optreden door uw onwettig gebruik van afbeeldingen die je zelf toevoegt.

6. Het ontwerp is auteursrechtelijk beschermd door Primebel Templates, handelsnaam van Ferrule V.O.F. en Primebel Templates bezit de rechten op alle ontwerpen en bestanden (exclusief fotografie) die zijn opgenomen in de aankoop en ontwerp.

Template ondersteuning

We helpen je graag met problemen met betrekking tot het WordPress-template zelf, de installatie, de downloads, de aangeleverde bestanden en eventuele problemen die hiermee kunnen ontstaan. De template-ondersteuning verloopt na 6 maanden vanaf de datum van aankoop van de template.

Helaas hebben we niet de capaciteit om te helpen met algemene WordPress-gerelateerde vragen, template-aanpassingen, coderingsaanpassingen of eventuele problemen die hieruit kunnen voortvloeien, of problemen die je ondervindt met software. Specifiek omvat de template-ondersteuning niet het volgende:

– De template ondersteuning omvat geen diensten om het template aan te passen of uit te breiden buiten de originele kenmerken, stijl en functionaliteit zoals beschreven op de templateproductpagina en templatedemo.

– De template-ondersteuning omvat niet de installatie van het product op uw eigen website of een website van een klant.

– De template-ondersteuning dekt geen problemen met jouw webhosting- of serveromgeving, of problemen met de WordPress-installatie die je op je eigen website of een klantwebsite hebt geïnstalleerd.

Je hebt recht op alle toekomstige updates van het thema voor de levensduur van het product, totdat het product uit de winkel wordt verwijderd.

Als je het hierboven vermelde auteursrechtbeleid schendt, wordt je elke toekomstige thema-ondersteuning geweigerd voor de levensduur van het product, ongeacht of u aanvullende producten of licenties in de winkel koopt.

Wil je de template niet zelf installeren? Kijk bij Nederlandse ondersteuning voor een overzicht van onze betaalde diensten zoals het installeren en inrichten van je website.

Je privacy in een notedop

Je privacy in een notendop
Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je een template hebt gedownload ontvang je periodiek nuttige tips en informatie rondom het thema branding, website’s en nieuwe templates. Ook kan daar af en toe een aanbod tussen zitten maar over het algemeen zal het waardevolle informatie voor je zijn.

Wil je meer weten over je privacy? Check dan onze privacy policy.
Mocht je hierover vragen hebben? Mail dan gerust op info@primebeltemplates.nl