Veelgestelde vragen en antwoorden

Met de aanschaf van een van de Wordpress Elementor templates ben je meteen voorzien van een complete website. De Wordpress template werkt met de Elementor Pro plugin zodat je zowel gebruik kunt maken van de vele functionaliteiten en frisse layouts, als de eenvoudig te gebruiken builder. Gebruiksgemak, een bekend systeem, Nederlandse ondersteuning en stijlvolle layouts zijn de grootste voordelen.

Voor het bouwen lanceren van een website heb je een aantal onderdelen nodig.

 1. De bestanden die samen je website vormen; de template. Hierin zitten je pagina’s, teksten en lettertypes, kleuren en foto’s. Het uitdenken van een goede websitestrategie en opzet van een website is een flinke klus. Dit hebben wij al voor je gedaan. De opzet van de website, inclusief 17 uniek vormgegeven websitepagina’s vind je in deze template.
 2. Het installeren van de template op het Wordpressplatform samen met Elementor. Hierdoor kan je de template pagina’s eenvoudig aanpassen en onderhouden. Het platform Elementor draait op het bekende en veelgebruikte WordPress. Hiermee kan je inloggen in je website en via het dashboard makkelijk en snel teksten en foto’s aanpassen. Daarnaast kan je ook nieuwe content maken zoals nieuwe pagina’s, blogs of podcast episodes toevoegen.

  Bij aanschaf van de template ontvang je van ons een one-click installatie bestand. Het enige wat je zelf hoeft te doen is een subscription afsluiten bij Elementor voor de Pro versie. Vervolgens installeert de template zichzelf in de Elementor builder. Uitleg hierover staat in de bijgeleverde installatie gids (in het Nederlands).

 3. De locatie (domeinnaam) en de webruimte (hosting) die je nodig hebt om je website te verbinden met het internet. De hosting en domeinnaam zijn niet inbegrepen bij de aanschaf van een template.

  Zodra de template geinstalleerd is kan je hem aanpassen en gereedmaken voor lancering. Met lancering bedoelen we het moment dat jouw website (het pakketje bestanden) op de domeinnaam, de url, wordt gezet. Hoe je dit doet vind je in de bijgeleverde installatie gids. Zodra je website live staat is de site voor iedereen toegankelijk via internet bij het bezoeken van de url.

Alle templates installeer je met Elementor, een zeer bekend platform dat draait op WordPress. Je hebt een kale WordPress Installatie nodig, en toegang tot de betaalde Elementor Pro plugin.

Om de website te kunnen lanceren heb je naast de template een domeinnaam (de url) en hostingpartij nodig.

De template is niet compatibel met andere builders, alleen met Elementor.

Naast onze zorgvuldig ontworpen pagina’s ontvang je:

 • Een stap-voor-stap installatie gids (In het Nederlands) met daarin uitleg over de one-click installatie en het gebruiken en aanpassen van de template; zoals kleuren, fonts en het invoegen van foto’s.
 • De gebruikte Google fonts.
 • Onze lijst met de beste bronnen voor gratis stockfotografie. Hier komen ook de getoonde foto’s uit de demosite vandaan. Maar let op, in verband met copyright van de auteurs, worden de foto’s zelf niet meegeleverd!
 • Logo, kleuren en fonts veranderen.
 • Foto’s toevoegen (let op: foto’s te zien in demo-site niet meegeleverd!)
 • Kiezen welke pagina’s je wilt gebruiken en welke niet.
 • Een eigen, nieuwe pagina maken.
 • Op elke pagina secties verwijderen en toevoegen.
 • Een drop-down menu maken.

In de stap-voor-stap installatiegids vind je uitleg over het gebruik van de template en hoe je zelf de bovenstaande onderdelen kunt aanpassen of aanmaken.

Heb je meer hulp nodig, kijk dan bij onze Nederlandse ondersteuning’s pagina voor de mogelijkheden.

De template is een digitaal product en wordt direct geleverd na de betaling. Daarom is het niet mogelijk om een template te ruilen of geld terug te krijgen. Voor meer infomatie, zie ook onze template regels en de Algemene voorwaarden.

Wil je graag werken met deze template maar wil je niet zelf de website installeren? Wij kunnen je helpen. Van installatie service tot het compleet vullen en lanceren van je website. We bieden verschillende mogelijkheden aan. Bezoek onze Nederlandse ondersteuning pagina voor meer informatie.

Webhosting is het huren van een stukje webruimte op een server, waarop je de bestanden waaruit jouw website bestaat, opslaat. De server staat 24/7 in verbinding met het internet in een datacenter die daar speciaal voor is gemaakt.

Bij aanschaf van de template koop je een one-click-installatie; de bestanden die samen je website vormen. Hier zit dus geen hosting bij.

We kunnen de hosting wel voor je regelen. Dit is onderdeel van onze template installatie of website lanceren pakket.

Kom je ergens niet uit? Je mag ons altijd mailen met je vragen, we helpen je graag.

Ben je tevreden met de template maar heb je na een tijdje toch een custom design pagina nodig die je zelf niet kan of wilt maken? We kunnen je helpen met bouwen. Bezoek onze Nederlandse ondersteuning pagina voor meer informatie.

Je privacy in een notedop

Je privacy in een notendop
Allereerst willen we aangeven dat we zorgvuldig met je gegevens zullen omgaan en dat je je altijd makkelijk kunt afmelden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan de veiligheid van je gegevens!

Wanneer je een template hebt gedownload ontvang je periodiek nuttige tips en informatie rondom het thema branding, website’s en nieuwe templates. Ook kan daar af en toe een aanbod tussen zitten maar over het algemeen zal het waardevolle informatie voor je zijn.

Wil je meer weten over je privacy? Check dan onze privacy policy.
Mocht je hierover vragen hebben? Mail dan gerust op info@primebeltemplates.nl